Pályázat

Technológiafejlesztés az Oláh & Társa Kft.-nél

Kedvezményezett neve:

Oláh & Társa Kft.

Projekt címe:

Technológiafejlesztés az Oláh & Társa Kft.-nél

Projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.9-20-2021-05504

Szerződött támogatás összege:

9 999 997 Ft

Támogatás mértéke:

70%

Projekt befejezésének dátuma:

2023.01.31.

A projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk az eddigi működése során folyamatosan, minden évben nyereségesen tevékenykedett. Folyamatos fejlesztéseinknek és beruházásaiknak köszönhetően a régió egyik meghatározó távközlési szolgáltatójává váltunk. Az utóbbi években már több, olyan kivitelezést végrehajtottunk (FTTb, FTTh), mellyel hosszútávra is versenyképes szolgáltatással tudunk jelen lenni a piacon. Cégünk vezetése elkötelezett a folyamatos fejlesztések mellett, mellyel cégünk hatékonyságát, versenyképességét tudjuk növelni. Jelen projekt keretében beszerzésre kerülő eszközökkel egyrészt távközlési, másrészt üzemviteli fejlesztést érünk el, ezzel kapacitásunk növekszik.

A pályázatban szereplő Luminátó berendezéssel a digitális kábeltv szolgáltatásunkat tudjuk korszerűbbé, megbízhatóbbá tenni. A mai kornak megfelelő, új eszköz sokkal jobb hatékonyságú. Kisebb energia felvétellel jár a tv műsorok előállítása, hatékonyabb a működése, tartalék (azaz több irányú) műsorfolyam beszerzését is támogatja. Ezzel az eszközzel sokat javul a rendelkezésre állásunk, üzembiztonságunk, mellyel az előfizető megelégedettségünket tudjuk javítani. Az OTDR berendezéssel az optikai hibaelhárítást tudjuk megkönnyíteni, gyorsítani. Ezáltal jelentősen javul a hibaelhárítási időnk, javul a dolgozók hatékonysága.

A munkabér támogatás révén a projekt megvalósításában résztvevő munkavállalók munkabérét fizetjük ki. A projekt megvalósításához nagy szükség van a megfelelően képzett munkaerőre, akik a projekt során beszerzésre kerülő eszközt üzemeltetni tudják, ezáltal biztosítva a projekt megvalósítását.

Minden a projekt során beszerzésre kerülő eszköz vagy szolgáltatás a projekt elsődlegese céljának megvalósulását szolgálja, azaz cégünk termelési kapacitását és versenyképességét növelik.