Akciók

Jelenleg futó Internet akciónk az alábbi településeken:

Abaújlak, Alsózsolca, Alsódobsza, Arnót, Felsővadász, Gadna, Gesztely, Hernádkak, Hernádnémeti, Homrogd, Kupa, Legyesbénye, Megyaszó, Monaj, Monok, Rásonysápberencs, Sajóbábony, Sajóecseg, Sajókeresztúr, Sajósenye, Sajópálfala, Sajóvámos, Sóstófalva, Szentistvánbaksa, Szirmabesenyő, Taktakenéz és Újcsanálos

Jelenleg futó számlázási akciónk:

Tisztelt Előfizetőnk!

Amennyiben Ön készpénzfizetésről (minimum egy év fizet díjbeszedőnél, vagy a bekötéskor ezt a fizetési módot kérte) áttér átutalásos vagy csoportos beszedésre, akkor egy év hűségvállalás esetén az első hat hónapban 500 Ft / hó kedvezményt tudunk biztosítani.                                                                                                                                                                                                                     
E-pack kedvezmény feltétele:

Az E-pack kedvezmény igénybevételéhez az előfizetőnek át kell térni elektronikus fizetési módra (átutalásra vagy csoportos beszedésre) és e-mail-es számla értesítésre.

A kedvezmény egyoldalú felmondása az előfizető részéről, ha határidőre nem teljesíti a fizetési feltételeket. Átutalás esetén az automata fizetési módot a bankjánál van lehetősége beállítani (személyesen bankfiókban vagy a pénzintézethez tartozó internetes NetBank felületen), további segítséget ebben bankja tud nyújtani Önnek.

 

A kedvezmény igénylése nem automatikusan jár, hanem igényelni kell.

Igénylés módja Formanyomtatvány letöltése weboldalunkról és kitöltve visszaküldeni info@sajoktv.hu e-mail címre.

Az E-pack kedvezmény egy előfizető csak egyszer veheti igénybe.

Elektronikus számláink a info@taktaktv.hu email címről küldjük ki előfizetőinknek. Előfordulhat némely levelező rendszerek (gmail, yahoo) spamnek érzékeli, ezért érdemes spam mappába is ellenőrizni és beállítani biztonságos küldőnek.