Ingyen Internet

Internet hozzáférés a digitális oktatásban résztvevőknek A kormányzat bejelentése alapján a nappali középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok ingyenes vezetékes internet szolgáltatásban részesülnek 30 napra.

Kérjük, látogasson vissza weboldalunkra az esetleges változások miatt. Megértésüket köszönjük.

Az Oláh & Társa Kft ügyfelek a 30 nap ingyenes internet szolgáltatásra az ingyeninternet@sajoktv.hu email címre 2021. január 31-ig jelezhetik, a januári kedvezmény igényüket. A 2020. decemberi kedvezmény lezárult, utólagos igényt nem áll módunka elfogadni. Az igényt mindenkinek újra be kell nyújtani. Az igény beadásához az  Oláh & Társa Kft ügyfeleinek a szerződésszámra  (a számlán Szolgáltató adatai alatti részében található meg), valamint az oktatási jogviszonyt bizonyító ún. oktatási azonosító számra lesz szükség. A pedagógusoknak Oktatási azonosítót kell feltüntetni.

Igénybejelentési nyomtatvány

További részletek a sikeres igénybejelentésre vonatkozóan:

A Januári számlák már elkészültek, aki visszaigazolást kap a kedvezmény jogosultságára annak a Januári INTERNET számlát nem kell befizetni.

Aki már kifizette a Januári számlát és visszaigazolást kap a kedvezmény jogosultságára annak jóváírásra kerül az időszak és a következő számlán.

Mi a Oláh & Társa Kft mindent megteszünk azért, hogy a tavaszi időszakhoz hasonlóan a mostani vírushelyzetben is stabil, megbízható vezetékes szolgáltatásával segítsük a kapcsolattartást, a távmunkát, a távoktatást, valamint a vállalkozások működését. Kiemelten odafigyelünk a hálózat karbantartására, szükség esetén extra kapacitásbővítést hajtunk végre, ahol lehetséges.

Köszönjük együttműködésüket!