Ingyen Internet

Internet hozzáférés a digitális oktatásban résztvevőknek A kormányzat bejelentése alapján a nappali középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok ingyenes vezetékes internet szolgáltatásban részesülnek 30 napra.

Kérjük látogasson vissza weboldalunkra november 18-án az esetleges változások mit. Megértését köszönjük.

Az ingyenes internetre jogosult Oláh & Társa Kft ügyfelek a 30 nap ingyenes internet szolgáltatásra a ingyeninternet@sajoktv.hu email címre jelezhetik igényüket november 18. és 27. között. Az igény beadásához  Oláh & Társa Kft ügyfeleinek a szerződésszámra  (a számlán Szolgáltató adatai alatti részében található meg), valamint az oktatási jogviszonyt bizonyító ún. oktatási azonosító számra lesz szükség. A pedagógusok Igazolási procedúráján még dolgozunk.

Igénybejelentési nyomtatvány

További részletek a sikeres igénybejelentésre vonatkozóan:

A decemberi számlák már elkészültek, aki visszaigazolást kap a kedvezmény jogosultságára annak a decemberi INTERNET számlát nem kell befizetni.

Aki már kifizette a decemberi számlát és visszaigazolást kap a kedvezmény jogosultságára annak jóváírásra kerül az időszak és a következő számlán.

Mi a Oláh & Társa Kft mindent megteszünk azért, hogy a tavaszi időszakhoz hasonlóan a mostani vírushelyzetben is stabil, megbízható vezetékes szolgáltatásával segítsük a kapcsolattartást, a távmunkát, a távoktatást, valamint a vállalkozások működését. Kiemelten odafigyelünk a hálózat karbantartására, szükség esetén extra kapacitásbővítést hajtunk végre, ahol lehetséges.

Köszönjük együttműködésüket!