ÁSZF változás Koaxos hálózaton

Tisztelt Előfizetőnk!

 

Szeretnénk tájékoztatni, hogy április 1-től változni fognak az internet előfizetési csomagjaink.

Mint azt Önök is tapasztalták elindult az optikai átépítés a településen és így a koaxos hálózaton már csak két csomagra lehet majd előfizetni. Egy kezdő kis sebességű, de nagyon olcsó, valamint a Standard csomag helyére lépő, emelt sebességű (15Mbit/s) Alapcsomagra.

Ezzel együtt a díjak is változni fognak!

2023.04.01-től érvényes csomagjaink 

Csomag Maximum Le- / Feltöltési sebesség (Mbit/s) Rendes körülmények között elérhető Le-/ Feltöltési sebesség (Mbit/s) Garantált Le-/ Feltöltési sebesség (Mbit/s) Előfizetési díj (Ft)
Kezdő 2,00/0,5 1/0.2 0,51 / 0,12 2,700 Ft
Alap 15/2,04 10/1.4 6,56,04 / 1,04 5,000 Ft

 

Amennyiben szeretné csökkenteni az emelés mértékét, térjen át, valamelyik elektronikus fizetési megoldásra, amellyel most, akár a díjemelést is el tudja kerülni!

Egyúttal kivezetésre kerülnek a hűségnyilatkozatos csomagjaink is.

Ezentúl hűség elkötelezettség nélkül tudják igénybe venni szolgáltatásainkat!

A tájékoztatás nem teljes körű! Kérjen részletes tájékoztatót az ügyfélszolgálatunktól, illetve keressék fel a www.sajoktv.hu/akciok honlapunkat, ahol igényelhetik a kedvezményeket, valamint megtalálják az aktuális ASZF-ünket.

A Szolgáltató a kínált csomagjait az ÁSZF 9.10.e) pontja szerint megszünteti, mely alapján a szerződést egyoldalúan módosítja. Az ASZF 9.10.m) pontja alapján, ha a Szolgáltató az előfizetői szerződést egyoldalúan módosítja, az Előfizető az egyoldalú szerződésmódosításról szóló értesítés kézhezvételétől számított 45 napon belül, azonnali hatállyal, további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az előfizetői szerződést.

 

Arnót. 2023. január 30.                           Kellemes kábeltelevíziós és internetes kikapcsolódást kívánva, tisztelettel:

Oláh & Társa Kft                                                                                                                                                                          

3713 Arnót Ady E. u. 9                             Tel: 46/509-546

E-mail info@sajoktv.hu                            Tel: 80/815-765